3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

AGDAŞ'tan kapıda abonelik hizmeti

AGDAŞ'DAN KAPIDA ABONELİK HİZMETİ

Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. (AGDAŞ) kapıda abonelik hizmeti başlattı.

Sakarya'nın büyük bir bölümünü doğalgaza kavuşturan AGDAŞ, şimdi de “Kapısında doğalgaz kutusu olan, ancak doğalgaz kullanmayan Sakaryalıları” evinde ziyaret ediyor. “Focus Pazarlama” olarak isimlendirdikleri bu çalışma ile Sakarya'nın doğalgaz kullanım envanterini çıkarmayı hedeflediklerini belirten AGDAŞ Müşteri İlişkileri ve Pazarlama Müdürü Mücahit Alkan, Focus Pazarlama ile Sakaryalıların kapılarına kadar gelen doğalgazı neden kullanmadıkları konusuna odaklanacaklarını belirtti. Yapılacak olan pazarlama aktivitelerinde bu aboneleri hedef olarak seçtiklerini belirten Alkan, “25 bin evi tek tek gezerek, neden doğalgaza geçilmediğini soracağız. Mevcut sorunlara alternatifler getirerek, doğalgaza geçişi hızlandırmaya çalışacağız. Sakaryalıların kapılarındaki boş doğalgaz kutuları konusunda hassasiyet göstermelerini ve doğalgaz mucizesi ile tanışmalarını istiyoruz. Çünkü doğalgaz tercih edilmesi gereken en ekonomik ve çevreci yakıttır” dedi.

Saha pazarlama ekibindeki görevlilerin doğalgazın faydaları konusunda Sakaryalıları bilgilendirdiğini ifade eden Alkan, “İsteyen kişilerin de anında abonelik işlemlerini alabiliyorlar” diye konuştu.

Kapıda abonelik sistemi ile hizmeti abonelerin ayağına getirdiklerini belirten Alkan, pazarlama elemanlarının kesinlikle kapıda tahsilat yapmadığını, bu konuda vatandaşların dikkatli olmasını istedi. Alkan, AGDAŞ adını kullanarak tahsilat yapmak isteyen kötü niyetli kişilerin olabileceği konusunda tüm Sakaryalıları uyardı.

2010 yılında yapacakları kampanyalar için son hazırlıkları yaptıklarını söyleyen Alkan, bu kampanyalar ile birlikte doğalgaza geçişin çok daha kolaylaşacağı konusunda Sakaryalılara müjde verdi.

AGDAŞ'DAN KAPIDA ABONELİK HİZMETİ
AGDAŞ'DAN KAPIDA ABONELİK HİZMETİ
AGDAŞ'DAN KAPIDA ABONELİK HİZMETİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 18:14:02
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 18:59:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?