3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

AGDAŞ'tan yeni kampanya

AGDAŞ'TAN YENİ KAMPANYA

Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. (AGDAŞ), doğalgaz tesisatını yaptıramayan vatandaşlar için 15 ay taksitle ve sıfır faiz imkanlı kampanya başlattı.

AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, Grand Otel'de düzenlediği basın toplantısında ekonomik nedenlerden dolayı doğalgaz tesisatını yaptıramayanlar için kampanya başlattıklarını söyledi. Demir, kampanya çerçevesinde vatandaşlara 15 ay taksitle ve sıfır faiz imkanıyla doğalgaz tesisatlarını yaptırabilme imkanı sunduklarını belirtti.

Son bir yılda yaptıkları abone kampanyaları ile abone sayılarını 20 bin artırdıklarını ifade eden Demir, 7 yılda yaptıkları toplam altyapı çalışmalarının toplam metrajının bin 600 kilometreyi bulduğunu söyledi. Geçen yıl yaptıkları anket çalışmasında doğalgaza geçilememesinin en önemli sebebinin tesisat dönüşüm maliyetleri olduğunun belirlendiğini belirten Demir, şöyle konuştu: "Abonelik kampanyalarına ve tanıtım çalışmalarına devam ederken şimdi de tesisat dönüşümünü ekonomik problemlerden dolayı

yaptıramayan vatandaşların sıkıntılarını çözecek bir kampanya başlattık. Kampanya süresince AGDAŞ'dan yetkili ve krediver ile anlaşma imzalayan doğalgaz tesisat firmalarına tesisatlarını yaptıran vatandaşlar, tesisat bedellerini peşin fiyatına 15 taksitle ödeyebilecek. 36 aya kadar taksit imkanı bulunan kampanyada 15 taksitten sonra çok cüzi faiz oranları bulunmaktadır. Kampanya Avrupalı finans kuruluşu Societe General'in Türkiye'deki markası olan krediver ile yapılan işbirliği sonucu düzenlendi."

Doğalgazın en ekonomik yakıt olduğunu ifade eden Demir, şunları söyledi: "Müşterilerimiz kış dönemi yaklaşmadan tesisatlarını şimdiden yaptırmaları halinde işlemlerini daha zahmetsiz ve daha az masrafla gerçekleştirebilecekler."

Yapılan kampanyalarla birlikte 84 bin abone sayısına ulaştıklarını belirten Demir, abonelerden 69 bini gaz kullanırken 15 bin 448 abonenin gaz kullanmadığını bildirdi. Demir, bu kampanya ile birlikte abone olmasına rağmen ekonomik nedenlerle evlerine tesisat çektiremeyen abonelere bir fırsat sunduklarını söyledi.

Doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte Sakarya'da hava kirliliğinde ciddi oranlarda düşüş sağlandığını belirten Demir, sözlerini şöyle tamamladı: "Sakaryalılar'ın sadece abone olmaları yeterli değil, çok hızlı bir şekilde doğalgaz kullanımına geçmeliyiz ki soluduğumuz hava daha temiz olsun ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent emanet edebilelim."

AGDAŞ'TAN YENİ KAMPANYA
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 13:09:04
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 00:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?