3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

AGDAŞ'tan yeni kampanya

AGDAŞ'TAN YENİ BİR KAMPANYA

Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. (AGDAŞ) yeni bir kampanya başlattı.

Tüm Sakaryalılar'ın doğalgaz ile tanışmasını hedefleyen AGDAŞ, “Doğalgaz hemen, ödemesi taksitle” isimli yeni kampanyasını tanıttı. Grant Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısına AGDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Taner İnal, Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Müdürü Mücahit Aklan ve Kredi Ver firması Satış ve İş Ortaklıkları Direktörü Ercan Sezer katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Müdür Yardımcısı Taner İnal, Sakarya'da doğalgaza talebin son bir buçuk yılda arttığını belirterek, 1,5 yılda 30 bine yakın abone aldıklarını kaydetti.

Hedeflerinin 100 bin abone olduğunu söyleyen Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Müdürü Mücahit Alkan “Sakarya'da 35 bin civarında doğalgaza abone olmamış bir kitle var. Hedefimiz bu kitleye ulaşarak onların doğalgaz ile tanışmalarını sağlamak. Sakarya genelinde 75 bin gaz kullanıcımız var toplan 60 bin civarında da gaz kullanmayan daire ve dükkan var. Sakarya'nın havasını temizleyerek markalaşma sürecinde katkıda bulunuyoruz” diye konuştu.

AGDAŞ olarak 15 aya kadar sıfır faiz kredi desteği ile tesisat maliyetine ciddi bir katkı sağladıklarını söyleyen Aklan, “Bugün başlayan 'Doğalgaz hemen, ödemesi taksitle' kampanyamız ile birlikte doğalgaz tesisat ödemelerinde Krediver ile anlaşmalı yetkili firmalar tarafından 3 ay ertelemeli 12 aydan 36 aya varan taksitler ile ödeme kolaylığı sağlayacak bir plan yapıldı. Kampanya süresince Sakaryalılar, doğalgaz abonelik bedelini 1 peşin + 9 taksit, güvence bedelini ise 1 peşin+ 1 taksitle ödeyebileceklerdir” dedi.

Merkeze uzak noktalardaki vatandaşların ödeme sıkıntıları ile ilgili olarak da çalışmalar başlattıkları müjdesini veren Genel Müdür Yardımcısı Taner İnal, “Özellikle Yenikent bölgesine yönelik mobil araç sistemi üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Bir araç düzenleyerek belirli günlerde bu bölgede ödeme noktası oluşturmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımızda yakın zamanda tamamlanarak hizmete başlayacak” dedi.

Yazlık bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgi veren İnal bu bölgedeki çalışmalarında büyük bölümünün tamamlandığını belirterek Yazlık bölgesine gaz vereceklerini kaydetti.

AGDAŞ'TAN YENİ BİR KAMPANYA
AGDAŞ'TAN YENİ BİR KAMPANYA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 14:23:01
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 15:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?