3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

AKP Akyazı ilçe yönetimi istifa etti

AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Karaoğlan, ilçe yönetimi ile birlikte AK Parti'deki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. Karaoğlan, "Bu demek değildir ki, biz AK Parti'den koptuk. Biz AK Parti'liyiz. Bizler AK Parti'nin ihtiyacı olduğu her zaman, sizler ve AK Parti'nin emrindeyiz" dedi.

AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Osman Karaoğlan, İnci Pizza'da düzenlenen veda yemeğinde ilçe yönetimi birlikte AK Parti'deki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. Veda toplantısında konuşan Karaoğlan, görevde oldukları süre içerisinde çıtayı hep daha yükseğe çıkardıklarını belirterek, "Görevimiz süresince, bir genel seçimde, Sakarya'da yüzde 60 oyla gururumuz olan bir seçim,ve hemen ardından Belediye Başkanlığı seçiminden onurla ve gururla çıktık. Onurla, gururla hizmet etmekten şeref duyduğumuz AK Parti ailesi, camiası ve çok değerli Genel Başkanımız, Başbakanımız son genel seçimlerde bizlere teşekkür etti. Biliyorsunuz bir seçim iptal oldu ve seçim tekrarlandı. Bu bizi çok yordu yıprattı. Ama Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli, her gün gelerek bize destek verdi. Bu süreçte tüm Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımız elinden gelen gayreti gösterdi. Cani gönülden çalıştı. Benim bu dönemde, hakikaten sağlık sorunlarım oldu. Anjiyo oldum.

Çeşitli rahatsızlıklar geçirdim. Buna rağmen bizler 2. seçimden de anlımızın akıyla çıktık. Yeni atanacak olan arkadaşlara devretmek üzere, en son cuma günü Genel Merkez'de yaptığımız istişare toplantısının ardından topluca istifa kararı aldık. Bu demek değildir ki, biz AK Parti'den koptuk. Biz AK Parti'liyiz. Bizler AK Parti'nin ihtiyacı olduğu her zaman, sizler ve AK Parti'nin emrindeyiz. Biz hangi partiden olursa olsun, hangi dinden olursa olsun, Partimize gelen, ihtiyacı olan herkese düğmemizi ilikledik, karşıladık, çayını içirdik, yemeğini yedirdik ve uğurladık. Bundan sonra gelecek olan arkadaşlara Allah yardım etsin. Biz çıtayı çok yükselttik. Biz AK Parti aşığıyız, Tayyip Erdoğan aşığıyız. Her zaman gelecek olan arkadaşlarımızın da takipçisi olacağız. Ben Akyazı'da onurlu görev yaptığım sürece, AK Parti'nin başını öne eğecek hiçbir işte bulunmadım. Akyazı'ya hizmet etmekten gurur duydum, aferin bana" dedi.

Partililerden helallik isteyen ve zaman zaman alkışlarla sözleri kesilen Osman Karaoğlan'ın gözleri doldu. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı da söz alarak, "Nereye gidiyorsun. Sen görevi başka arkadaşına devretmiş olabilirsin, ama halen AK Partide'sin" şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Osman Karaoğlan'a teşekkür etti.

Toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı il teşkilatından yöneticiler, ilçe teşkilat başkanları, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2010 Pazar 19:52:05
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 00:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?