3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

AKP Gençlik Kurultayı yapıldı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI KURULTAYI YAPILDI

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Fatih Şahin, “Genç Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük potansiyeli genç nüfusudur” dedi.

AK Parti Gençlik Kurultayı parti genel merkezinde yapıldı. AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Gençlik Kolları Genel Başkanı Şahin kurultayda yaptığı konuşmada hukukun üstünlüğüne değinirken “Demokrasi tarihimiz için AK Parti döneminin ne denli önemli bir kavşak olduğunu ileriki yıllarda net olarak göreceğiz. Demokrasiyi fikirlerin tehdidi olarak değil, bir gelişme unsuru olarak algılandığı bir sistem gibi görüyoruz. Demokrasi tehdit oluşturmaz, aksine tehdit olma potansiyeli taşıyan unsurları aynı potada eritir, onları bir zenginliğe dönüştürür. Ekonomide istikrarı vurgularken, demokraside de, hukukta da istikrarı aynı derecede vurgulamalıyız “ dedi.

Ak Parti Genel Merkezinde tertip edilen 2. Gençlik sempozyumuna katılan Ak Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden, ise “Yeni anayasa paketimizle birlikte kritik bir dönemece girdiğimiz bu süreçte, tarihteki önemli bir değişime şahitlik ediyoruz. Ülkemizin aydınlık yarınlarında giden yolda bu önemli adımı atan emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:58:02
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 19:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?