3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

AKP kan verdi!

AK PARTİ SAKARYA İL TEŞKİLATI KIZILAYA KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı Kızılay Sakarya Şubesinin düzenlediği "Güvenli Kan Temini Projesine" destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

AK Parti Sakarya İl Binasında gerçekleştirilen kampanyaya partililer büyük ilgi gösterdi. AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Osman Karaoğlan birlikte sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kanlarını verdi. Daha sonra sırayla bağışçılar görevli doktorlar ve hemşireler tarafından sağlık kontrollerinden geçirildiken sonra kendilerine ayrılan odalarda kanlarını verdi. Kadınlar ve Erkekler için 10 adet yataktan oluşan 2 ayrı oda düzenlenirken, kampanyada Sakarya Kızılay Şubesi'nden 1 doktor ve 4 hemşire görev aldı. Kızılay Sakarya Şube Başkanı Şaban Kaludra'nın da hazır bulunduğu kampanya 6 saat sürecek.

Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu kan vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade ederek herkesi kan vermeye çağırdı. Uncuoğlu açıklamasında " Kızılay Sakarya Şubesi tarafından başlatılan " Güvenli kan temini projesi" kapsamında, bizler de AK Parti İl Başkanlığı Sakarya Teşkilatı olarak bir kampanya düzenledik. Sağolusunlar güzel bir organizasyonla teşkilat mensuplarımızın kan vermesine olanak sağladılar. Biz bu olayı bir vatandaşlık görevi olarak adlediyoruz. Kan çok kıymetli, bir zor bulunan bir ilaç. Bu anlamda özendirici olabiliyorsak, ne mutlu bize. Kızılay Sakarya Şubesi'ne de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz " dedi.

Başkan Uncuoğlu İl Teşkilatının yanısıra yapılacak istişaraler sonrasında ilçelerde de ayrı ayrı kan bağışı kampanyaları düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Kızılay Sakarya Şube Başkanı Şaban Kaludra da partililere gerçekleştirdikleri kampanya ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Kaludra açıklamasında" Kızılay

Sakarya Şubesi böyle insanı duyarlılık gösteren ve kampanya başlatan AK Parti Teşkilatına teşekkür ediyorum. Kan insan için önemli ilaç. Bunun tek kaynağı insan. Bu anlamda büyük bir sorumluluk bizlere düşüyor. Bizler gönüllü olarak bu çaba içindeyiz. sakarya ihtiyaçlarını kan merkezi kan merkezi olarak karşılıyoruz. Sürekli artan nüfus ve yeni açılan hastanelerle birlikte sürekli insanların kan ihtiyacı artıyor. Kan sürekli gerekiyor. Bu nedenle güvenli kan temini noktasında herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz" dedi.

Kızılay Sakarya Şubesi olarak kan toplama konusunda 2009 yılı hedeflerini aştıklarını ve 13 Bin 550 ünite kan topladıklaını ifade eden Başkan Kaludra 2010 yılı hedefini yüksek tuttuklarını ve hedflerinin 15 Bin 550 ünite kan toplamak olduğunu söyledi.

AK PARTİ SAKARYA İL TEŞKİLATI KIZILAYA KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
AK PARTİ SAKARYA İL TEŞKİLATI KIZILAYA KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
AK PARTİ SAKARYA İL TEŞKİLATI KIZILAYA KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 14:51:04
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 18:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?