3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

AKP'de 2 atama!

AK PARTİ KADIN KOLLARI VE GENÇLİK KOLLARINA ATAMA YAPILDI

Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Kadın Kolları Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığına atama yapıldı.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Sakarya Kadın Kolları Başkanlığı'na Çiğdem Erdoğan Atabek, Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından Gençlik Kolları Başkanlığı'na ise Yusuf Özden atandı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Çiğdem Erdoğan Atabek ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden'i kabul ederek tebrik etti. Uncuoğlu, Atabek ve Özden'e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Hızla teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyoruz. Arkadaşlarımız kendi aralarında yönetimlerini oluşturacaklar. Uyum ve birlik içinde AK Parti'nin başarısı için çalışacağız” dedi.

Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Atabek ise en kısa zamanda yönetimini oluşturacağını ifade ederek, İl Başkanımız Uncuoğlu ile birlikte başarılı çalışmalara imza atacaklarını kaydetti.

Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Yusuf Özden ise Gençlik Kolları aktif hale getireceklerini kaydetti.

Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimi İstanbul'da tamamladı. 2004 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce bölümünü bitirdi. Sakarya Özelsiniz Dershanesi kurucu üyesi olarak görev yapıyor. 2008 yılında AK Parti Kurucu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulundu.

Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden ise 1986 yılında Adapazarı'nda doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Adapazarı'nda tamamladıktan sonra 2006 yılı başladığı Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümünde halen öğrenim görüyor. Siyasete 2006 yılında AK Parti Adapazarı Merkez İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ile başladı. Daha sonra AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği, İl Gençlik Kolları Teşkilatlanma Birim Başkanlığı, İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı görevlerinde bulundu.

AK PARTİ KADIN KOLLARI VE GENÇLİK KOLLARINA ATAMA YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 16:35:00
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 23:50:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?