8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAKARYA

AKP'de ilk sırada Çelik'in

AK PARTİ SAKARYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, hedefleri olan 7-0'ı yakalamak için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan Sakarya Milletvekili Aday Listesinde ilk sırada Hasan Ali Çelik yer aldı. Çelik'in ardından listede yer alan isimler ise, Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Ayşe Nur İslam, Ali İhsan Yavuz, Ziya Cevherli ve Ender Serbest oldu. Liste ile ilgili olarak konuşan İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Merakla beklenen listemiz açıklandı. Öncelikle teşkilatımıza ve Sakarya'ya hayırlı olmasını diliyorum. Adaylarımız ile uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefimiz olan 7 - 0'ı yapmak için oldukça önemli bir liste. Umuyorum ki hak ettiğimiz oyları alacağız” dedi.

Çaykur Genel Müdürlüğünden istifa ederek Aday adayı olan Ekrem Yüce ile SATSO Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa ederek aday adayı olan Akgün Altuğ'un listede olmaması ile ilgili de konuşan Uncuoğlu, “Bizim için önemli olan Sakarya'ya hizmet edecek insanların seçilmesi. Aday seçimi genel merkezimizin inisiyatifinde. Biz her iki adayımıza da teşekkür ediyoruz. 7 kişi seçilmesi gerekiyordu bu nedenle bu isimler seçildi. Ben diğer bütün aday adaylarımızın da listede yer alan diğer adaylarımıza destek vereceklerinden eminim” diye konuştu.

Aday listesinde 5'inci sırada yer alan Ali İhsan Yavuz listenin açıklanmasının ardından çok mutlu olduğunu belirterek, “Bunca yıl görev aldığım partimden milletvekili aday adayı olduktan sonra adaylık listesinde 5'inci sırada yer verilmesinden dolayı oldukça mutluyum. Bundan sonra çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Listede 7'inci sırada yer alan Ender Serbest ise, “AK Partinin Türkiye'ye son sekiz yılda yaşattığı değişim ve 2023 yılı için hazırladığı projeleri ile Türkiye'de tarihi bir süreç yaşanıyor. Bu değişimi oluşturacak kadroda aktif rol alabilmenin değerinin farkındayım. Çok büyük bir heyecan ve sevinç içerisindeyim. Esas çalışmalarım bundan sonra başlayacak, insan ve parti ayrımcılığı yapmadan Türkiye'ye en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.

AK PARTİ SAKARYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 18:04:00
Güncelleme :12 Nisan 2011 Salı 01:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?