3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

AKP'den TÜVASAŞ'a ziyaret

AK PARTİ SAKARYA İL TEŞKİLATI YÖNETİMİ TÜVASAŞ''TA

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Başkan Yardımcıları, Mustafa AK, Mehmet Yılmaz, Erdal Yıldırım, Metin Kurtuluş ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gavasoğlu ve İlçe Başkanı Mutlu Işıksu'nun da katılımı ile TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki'yi ziyaret etti.

İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve beraberindeki yöneticiler, TÜVASAŞ'ın şehir ve ülke ekonomisi için büyük bir önemi olduğunu vurgularken, Sakarya'ya TÜVASAŞ'ın ciddi bir katkı sağladığını belirtti.

TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki, de ziyaretten duyduğu memnuniyeti deli getirirken "Şehirle özdeş kurumlarla ve mekânlarla şehrin bilinir kılınması, günümüz dünyasında tercih edilen bir yöntem. Sakarya'nın bilinirliği ve gelişimi için de TÜVASAŞ'ın bu manada da önemli bir rol oynayacağını düşünüyorum. Sadece şehir ekonomisine katkısı değil, beraberinde yarım asırdan fazla faaliyette olan bir işletme olması ve yolcu vagonu üretiminde ülke ve bölge ülkeleri için bu ölçekteki tek üretici olması, doğru değerlendirilerek strateji belirlenmesi hem Sakarya'nın hem de TÜVASAŞ'ın daha fazla gelişimi anlamını taşıyacaktır" dedi.

Tiryaki TÜVESAŞ olarak şehri yönetiminde yer alan isimlerle üzerinde dordukları konunun başında TÜVESAŞ'ın şehre olan kaktısını arttırmak için çalıştıklarını söyledi. Ertiryakı konuşmasında " Şehir yönetimindeki isimlerle olan iletişimimizde üzerinde durmaya çalıştığımız konuların başında, TÜVASAŞ'ın şehre olan katkısını daha da arttırmak için neler yapılabileceğidir. Görevimizin gereği olarak TÜVASAŞ'ın verimli şekilde faaliyetlerini sürdürmesi konusunda çalışmalarımızı hız kesmeden yürütüyoruz. Bununla birlikte, bir Adapazarlı olarak TÜVASAŞ'ın Adapazarı'na katkısının üzerinde çokça duruyorum. Bu açıdan, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Sayın Recep Uncuoğlu'nun ve yönetimdeki diğer arkadaşların ziyareti, beni ziyadesiyle memnun etti. Bu tarz oluşan diyalog zeminlerinin son derece faydalı olduğu kanaatine sahibim" şeklinde konuştu.

Sakarya Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve beraberindeki yöneticiler, daha sonra lokalde yenilen öğle yemeğinin ardından TÜVASAŞ'tan ayrıldı.

AK PARTİ SAKARYA İL TEŞKİLATI YÖNETİMİ TÜVASAŞ''TA
AK PARTİ SAKARYA İL TEŞKİLATI YÖNETİMİ TÜVASAŞ''TA
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 11:13:00
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 13:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?