7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

AKP'li başkanlar dünür oldu

Adapazarı'ndaki düğünde iki belediye başkanı dünür olurken, damadın fesli, tuğralı kıyafeti şaşırttı

Adapazarı Belediye Başkanı AK Parti’li Süleyman Dişli’nin yurtdışında öğrenim gören oğlu Fatih Selim, Gaziantep’in Oğuzeli İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Bekir Öztekin’in kızı Büşra ile dünya evine girdi. Damat Fatih Selim Dişli’nin başındaki Osmanlı tuğralı fesi dikkat çekti.

Adapazarı’nda bir tesiste dün yapılan düğüne Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Türk-İş Mali Genel Sekreteri Ergün Atalay, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, birçok siyasi ve diğer davetliler katıldı. AK Partili milletvekillerini, Kızılcahamam’da kampta olmalarından dolayı Şaban Dişli temsil etti.

Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kıyarken şahitlikleri Vali Mustafa Büyük, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Türk-İş Mali Genel Sekreteri Ergün Atalay ve AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu yaptı.

Düğünde damat Fatih Selim Dişli’nin başında, üzerinde tuğra bulanan fes olması ve Osmanlı dönemini yansıtan kıyafet giymesi dikkat çekti.

 

...
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2011 Salı 18:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep sakaoğlu IP: 85.105.63.xxx Tarih : 19.10.2011 15:48:22

kent haberinin manşetine bakın. çok umurumuzda belediye başkanının oğlu, kiminle evlenirse evlensin bize ne. Tüm ülke ayakta, Sakarya 119. şehidini tekbirlerle karşılamaya hazırlanırken sizin uğraşlarınıza bakın, Mardin' den bakıyorum Sakarya sayfasına bir Sakarya'lı olarak ama bizim manşetlerimiz siyaset ve siyasetçiler. Bir Sakarya lı olarak utanıyorum bu sayfadan...editörler yayınlamanıza gerek yok bu yazıyı, zaten bu satırlar size.