3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

AKP'li kadınlara sürpriz ziyaret

KOMRAT BELEDİYE BAŞKANI DUDOKLO AK PARTİ KADIN KOLLARI TOPLANTISINA KATILDI

Hendek ilçesine incelemelerde bulunmak üzere gelen Moldova'nın Komrat Belediye Başkanı Nikola Dudoklo, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları'nın haftalık toplantılarına katılarak sürpriz yaptı.

Her hafta Salı günleri düzenli olarak toplantılarını yapan AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları bu hafta sürpriz bir ziyaretle karşılaştı. Eğitim ve kültürel amaçlı araştırmalarda bulunmak üzere, Hendek'e gelen Komrat Belediye Başkanı Nikola Dudoklo, Başkan Yardımcısı Nuri Şahar ve bir grup öğrenci ile birlikte AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kollarının haftalık olağan toplantısına katılarak hanımlara sürpriz yaptı. İlçe Başkanı Şenay Sakal'ın eşliğinde toplantıya katılan misafirler Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz ve yönetimi ile tek tek tanıştılar.

Komrat Belediye Başkanı Nikola Dudoklo, Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz ile, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi ziyarete geldiğinde tanıştığını belirterek, “Başkan Yaz'ın Hendek'te güzel ve başarılı çalışmalar yaptığını biliyorum. Daha önceki karşılaşmamızda çalışmaları hakkında bilgi edinmiştim. Hanımlar Hendek'te siyasi alanda çok aktif çalışıyorlar. Hanımları siyasette görmek beni mutlu etti. Başkan Yaz ve ekibini tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz da, misafirlerini çalışmalar hakkında bilgilendirdi.Yaz, “Toplantımıza katılarak bizleri onura ettiniz. Hendek'in kardeş belediyesini ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bizler kadın kolları olarak haftada bir gün toplantı yapıyoruz. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Hanımlar siyasette kesinlikle olmalıdır. Bizler siyasette her zaman varız ve varolmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Hanımlar misafirlere kendi yaptıkları ev ekmeklerinden ikram ettiler.

KOMRAT BELEDİYE BAŞKANI DUDOKLO AK PARTİ KADIN KOLLARI TOPLANTISINA KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 10:58:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?