3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

AKP'li vekiller gece gündüz çalışıyor

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

AK Parti Sakarya Milletvekilleri, yaklaşan referandum öncesi “evet” turlarına hız verdi.

Ramazan ayı boyunca gündüz esnaf ziyaretleri, akşam ise iftar ve kahve programlarıyla yoğun bir ziyaret programı geçiren Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Recep Yıldırım ve Erol Aslan Cebeci, vatandaşların 12 Eylül’de “evet” demeleri halinde Türkiye’nin neler kazanacağını anlatıyorlar.

Milletvekili Hasan Ali Çelik, Uzunçarşı, Taşkısığı, Göktepe ve Çamyolunda vatandaşlarla bir araya gelirken, Recep Yıldırım gündüz Ankara Caddesi, akşam ise Kömürlük, Poyrazlar, Demirbey köyünü, Erol Aslan Cebeci gündüz Kapalı Çarşı, akşam Acıelmalık ve İkizce Müslim mahallelerinde halkla bir araya geldi.

Milletvekili Erol Aslan Cebeci referandumla sunulan Anayasa değişikliğinin Türkiye’ye büyük bir demokratik kazanç sağlayacağını belirterek, “Anayasa değişikliği Türkiye'nin demokrasi standardını yükselten, hukuk standardını yükselten, daha hızlı ilerlemesi için üzerindeki yükleri indiren ve ayağındaki prangaları söken bir Anayasa değişikliğidir. Türkiye'nin bu ilerlemeye ihtiyacı vardır. Eğer mecliste bu değişiklikler muhalefetin de desteğini alsaydı referanduma gerek kalmadan kabul edilecekti. Ancak muhalefet destek vermeyince biz de Anayasa değişikliğini halkın önüne götürürüz, karar verecek halktır, ‘halk ne diyorsa o’ diye hareket ettik” dedi.

Milletvekilleri referandumun bir parti seçimi olmadığına da vurgu yaparak, bu Anayasa değişikliğinin bir fırsat olduğunu gelişmeden yana olanların evet diyeceğini beklediklerini kaydettiler.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 17:48:05
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 22:49:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?