5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Akyazı'da yaşlılara yardım

Sakarya'nın Akyazı İlçe Belediyesi tarafından, hasta ve yürüyemecek kadar yaşlı olan vatandaşlara engelli arabası dağıtıldı. 

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, hizmetleri aksatmadan sosyal faaliyetlere devam ettiklerini söyledi. Sıcak yemek dağıtımı, sağlık hizmetleri, kura gıda dağıtımı ve çeşitli sosyal yardımları sürdürdüklerini kaydeden Başkan Yazıcı, son olarak ise hasta ve yürüyemecek kadar yaşlı olan vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıttıklarını belirtti. 

Yazıcı, "Daha önce belediyemize başvurarak, bizden tekerlekli sandalye talep eden vatandaşlarımız vardı. Bu vatandaşlarımızın durumunu ekiplerimiz inceledi ve tekerlekli sandalyeye gerçekten ihtilacı olanlar belirlendi. Biz de temin ettiğimiz tekerlekli sandalyeleri bu vatandaşlarımıza teslim ediyoruz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 15:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ozgur GUREL IP: 88.242.15.xxx Tarih : 24.05.2007 16:01:00
sıze helal olsun baskanım ben orda 7 sene kalmıs bı vatandasım bu sure zarfında boyle bı yardım duymamıstım sımdı 19 yasındayım ve aslen aydınlıyım sızı tebrık eder elerınızden operım helal olsun tekrar akyazılı_efe_54 slmlar