5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Akyazı'dan Çankaya'ya ziyaret

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen'i ziyaret etti. 

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaoğlan, Akyazı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçük, MYO Sekreteri Kerim İsen ile MYO Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ziya Dertli, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen'i ziyaret ettiler. Heyete Ankara'da AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım da katıldı. Ziyarette heyet üyeleri Mustafa İsen'e yeni görevinde başarılar diledi. 

Sakaryalı olan Prof. Dr. Mustafa İsen, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, daha önce Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarlığı döneminde, Sakarya'nın turizm açısından gelişmesi ve zenginleşmesi anlamında yaptığı çalışmaların bu görevinde de devam edeceğini söyledi. Sakarya'nın ve özellikle Akyazı'nın yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile turizm cenneti olmaya aday bir kent olduğunu vurgulayan İsen, bu uğurda daha önce Sakarya ve Akyazı'ya yönlendirdiği ve turizm işi ile ilgilenen firmalarla görüşmelerinin devam ettiğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 18:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?