3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Alişan'dan hükümete veryansın

MADENİ SANATKÂRLAR ODASI GENEL KURULU YAPILDI

Adapazarı Madeni Sanatkarlar Odası'nın genel kurulu yapıldı.

Kongre divan oluşturulması saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı. Kongrede Divan Başkanlığını SESOB Başkanı Alişan yaparken, üyeler Abdurrahman Caymaz ve Macit Şen'den oluştu.

Kongrede bir konuşma yapan SESOB Başkanı Hasan Alişan Hükümeti hedef alarak tek başına bir iktidarın istikrar getirmediğini sanayici ve esnafımızın zor şartlar içinde bulunduğunu Cumhuriyet tarihinde en yüksek faizli kredilerin bu tek partili iktidar döneminde gerçekleştiğini iddia etti.

Alişan esnaf ve sanatkârların durumlarının düzeltilmesi için hükümete çağrıda bulundu. Yapılan konuşmaların ardından Meslekte otuz yılını dolduranlara onur belgeleri törenle verildi.

Onur belgeleri töreninden sonra odanın dört yıllık faaliyet raporu okundu. Tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde Adapazarı Madeni Sanatkarlar Odası'nın Başkanlığına Ömer Çetin Sarı getirilirken, Yönetim Kurulu ise Hayrı Curoğlu, Hüseyin Yalçın, Ayhan Öztemel, Sezgin Durmuş, Ali Hayırlı ve Vahap Topla'dan oluştu.

Seçim sonuçların açıklanmasının ardından söz alan Başkan Ömer Çetin tüm üyelere teşekkür ederek, " Bugüne kadar olduğu gibi tüm sorunlarımızı birlikte çözmeye devam edeceğiz. Sanayimizdeki esnaflarımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Bize güvendiğiniz için hepinize Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

MADENİ SANATKÂRLAR ODASI GENEL KURULU YAPILDI
MADENİ SANATKÂRLAR ODASI GENEL KURULU YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 16:47:01
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 18:40:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?