3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Alkolle gelen takla: 4 yaralı

Adapazarı Güneşler beldesi çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Karasu’dan Adapazarı istikametine gitmekte olan İsmail Kılıç idaresindeki 34 NGC 38 plakalı özel otomobil, dün gece saat 22.00 sıralarında Güneşler beldesi Çevreyolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Özel otomobil, yolda 3 takla attıktan sonra durabilirken, otomobil içinde bulunan Kader Hız (17), Mustafa Hız (16) ve Hasret Özkan (26) yola fırladı. Takla atan otomobilden yola fırlayan 3 kişi ile sürücü İsmail Kılıç kazada ağır yaralandı.

Sürücü İsmail Kılıç ile yanında bulunan Mustafa Hız, Hasret Özkan ve Kader Hız yolda kanlar içinde ambulans gelmesini bekledi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla yaralılar, Sakarya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sürücü İsmail Kılıç’ın alkollü olduğu öğrenildi. Bu nedenle İsmail Kılıç’ın bir yakını olay yerine gelen polis ekiplerine sürücünün kendisi olduğunu söyledi. Ancak polis ekipleri buna inanmadı ve sürücü İsmail Kılıç hakkında adli işlem başlattı.

Öte yandan, olay yerine gelen kazazede yakınları görüntü almaya çalışan basın mensuplarını engellemek isteyerek saldırdı. Polis, kazayla ilgili araştırma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2005 Cumartesi 22:59:06
Güncelleme :26 Mart 2005 Cumartesi 23:01:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?