6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Altınkaşık yemek yarışması Pamukova etabı yapıldı

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Altınkaşık Sakarya Yöresel Yemek Yarışması'nın Pamukova etabı, 37 yarışmacının katılımıyla yapıldı.
13 ilçede düzenlenecek olan Altınkaşık Sakarya Yöresel Yemek Yarışması'nın Pamukova etabı, Pumakova Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Seçici kurulda Pamukova Kaymakamı Hasan Göç'ün eşi Sibel Göç, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fahri Tuna, Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan'ın eşi Şehsane Turan, ev hanımı Şükran Yıldız ve sertifikalı aşçı Bahattin Aydın yer alırken, yarışmada yemek kategorisinde "tavuklu mantar dolması" ile 449 puanla Gülhan Cebeci birinci, "Özbek pilavı" ile 413 puan alan Seda Ortaç ikinci ve "koza kabuğu" ile 410 puan alan Sıdıka Yıldız üçüncü oldu. Tatlı kategorisinde ise "yaz neşesi" isimli tatlıyla 483 puanla Gülhan Cebeci birinci, "sultan sarması" ile 467 puan alan Hatice Kaya ikinci ve "cevizli saray" tatlısıyla 459 puan alan Hayriye Oğuz da üçüncü oldu.
Yemek yarışması, Adapazarı Büyükşehir Belediye Bandosu'nun verdiği konserle sona ererken, dereceye girenlere ödül olarak çeşitli ev eşyaları verildi
.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2006 Pazartesi 18:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?