5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Ankaragücü maçı Sakaryaspor için dönüm noktası

Yeşil-siyahlı futbolcular, Diyarbakırspor karşılaşmasından sonra verilen iki günlük iznin ardından Rüstemler Tesisleri’nde dün akşam hazırlıklara başladı. Teknik Direktör Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan çalışmaya, sakatlıkları devam eden kaptan Mesut, Fatih Şen, Ümit Milli Takım kampında bulunan Gökhan Kaba ile izinli olan Serdal ve Fatih Ceylan katılmadı.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirterek, "Lige ara verilmesi bizim için çok iyi oldu. Bu arada en iyi şekilde çalışarak, planladığımız oyun kalıbını yerleştirmeye çalışacağız. Biz Sakaryaspor’un potansiyelinin bu olmadığını biliyoruz. Puan sıralamasının daha üstlerinde olması gerek. Bunun için çalışıyoruz. Ankaragücü maçında farklı bir oyun anlayışı ile oynayacağız. Daha çok gol pozisyonuna giren, daha iyi savunma yapan bir takım olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu maçla birlikte çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.
Sakaryaspor Basın Sözcüsü Yavuz Köprülüoğlu ise milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi.

Bu arada Sakaryaspor, lige verilen ara nedeniyle 07 Ekim 2004 Perşembe günü saat 17.00’de Adapazarı Atatürk Stadı’nda Darıca Gençlerbirliği ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak.
Öte yandan 16 Ekim 2004 Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak olan Sakaryaspor - Ankaragücü karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı. Sakaryaspor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, bilet fiyatlarının kapalı tribün 15 milyon, maraton 7 milyon 500 bin lira, kapalı kale arkası ve açık kale arkasının 5 milyon lira olduğu belirlendi.

iha-sakarya
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2004 Çarşamba 10:48:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?