6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

’Anneliğe hazır değilim’ deyip kayboldu

Adapazarı’nda bir haftadır kayıp olan öğretmen Esra Tuncer’in babası, "Kızım 4 aylık hamileydi. ’Anneliğe hazır değilim’ diyerek bebeği dünyaya getirmek istemediğini söyleyince eşiyle tartışmış" dedi. 

Adapazarı Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu’nda bilgisayar öğretmeni olarak görev yapan Esra Tuncer (24), Adapazarı’nda bir şirket sahibi olan Aziz Tuncer (35) ile 4 ay önce evlendi. Okula gidip-gelirken türban takan, ancak okulda türbanını çıkartan, Esra Öğretmen, 17 Mayıs Çarşamba günü okul müdürü Dursun Sarı’dan hastaneye gitmek üzere sevk belgesi aldı. Ertesi sabah da eşi Aziz Tuncer’i işe gönderen Esra Tuncer, ortadan kayboldu. 

Başka bir okulda müdürlük yapan babası Necdet Çayır şunları söyledi: "Kızım, Konya Selçuk Üniversitesi’nde öğrenim görürken tanıştığı damadım ile evlenmek istedi. Ben okulunun bitmesini istedim. Bekledi ve evlendiler. Birbirlerini seviyorlardı. Ancak kızım hamile kalınca, ’Daha anneliğe hazır değilim’ diyerek bebeği istemedi. Eşi ise istiyordu. Bu yüzden tartışmışlar. Kızım çok duygusaldır. Benim 4’ncü çocuğumdur. Ancak bunun için evden kaçacağını sanmıyorum. Kızımı kaçırmış olabilirler. Tek isteğim kızımın geri dönmesi. Başına kötü bir şey gelmesinden endişe ediyorum."

Lüleburgaz’da para çekti

Baba Necdet Çayır, kızının bulunması için savcılığa başvurdu. Yapılan ilk tespitte Esra Tuncer’in maaş aldığı bankanın Lüleburgaz şubesinden 2 kere 250’şer YTL para çektiği belirlendi. Polis, eşinin de başvurusu üzerine Esra Tuncer’in bulunması için araştırma başlattı.
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 11:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?