3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Antrenörden oturma eylemi

SAKARYA'DA VOLEYBOL KARŞILAŞMASINDA İLGİNÇ PROTESTO

Sakarya Atatük Kapalı Spor salonunda Liseli Yıldız Kızlar Voleybol İl birinciliği maçlarında ilginç bir protesto olayı yaşandı.

Serdivan Lisesi ile Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi maçının başlama saati geldiği halde maça çıkmak için spor salonuna gelmeyen Serdivan Lisesi takımının antrenörü Yılmaz Ünlü, kendisine başlama saatinin haber verilmediği gerekçesi ile salonun ortasına koyduğu bir sandalyeye oturarak okullar lig heyetini, protesto etti ve hükmen mağlup olabileceği maçın oynamasını istedi.

Liseli Yıldız Kız Voleybol İl Birinciliği için gruplarında ilk iki dereceyi alanı takımların çapraz usulde karşılaşmaları Atatürk Spor salonunda başladı. Günü ikinci maçı olan Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi -Serdivan Lisesi maçı başlama saatinde, rakibi sahaya çıktığı halde Serdivan Lisesi Atatürk Spor salonuna gelmedi. Maçın hakemleri bekleme suresi dolunca maçın oynanmayacağını ve kararın Okullar Lig Heyeti tarafından verileceğini belirttiler. Günün üçüncü maçı için Ferizli ve Sapanca takımları sahaya çıktı. Bu arada Serdivan Lisesi ekibi salona geldi ve antrenör Yılmaz Ünlü maçın oynanmasını hakemlere söyledi. Saatin geçtiği karşılığını alan antrenör Yılmaz Ünlü, "Bana haber verilmedi. Bu maçların kararı yeni verilmişti. Lig heyetinin bizi arayıp tebligat yapması lazımdı. Bize de yazık. Maçımızı oynayana kadar saha ortasında oturacağım" diye konuştu. Ünlü Ferizli ve Sapanca Lise Kız takımlarının ısınma yapmalarına rağmen uzun süre orta alanda oturdu.

Yılmaz Ünlü, Ferizli - Sapanca maçının başhakemi Mehmet Akova tarafından ikna edilerek oturduğu yerden kalktı. Oynanmayan maç için okullar lig heyetinin karar vereceği bildirildi.

SAKARYA'DA VOLEYBOL KARŞILAŞMASINDA İLGİNÇ PROTESTO
SAKARYA'DA VOLEYBOL KARŞILAŞMASINDA İLGİNÇ PROTESTO
SAKARYA'DA VOLEYBOL KARŞILAŞMASINDA İLGİNÇ PROTESTO
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 13:50:03
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 14:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?