3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Arıza bulan istasyon müdürünü vurdu

ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA SİLAHLA YARALAMA

Sakarya'nın Erenler ilçesinde araç muayenesi için geldiği istasyonda öfkelenen bir şahıs, istasyon şefini silahla vurarak yaraladı.

Olay, Erenler İlçesi Kozluk mahallesinde faaliyet gösteren bir muayene istasyonunda meydana geldi.

Alınan bilgiye göre M.F. (50), 54 EF 534 plakalı otomobilinin işlemlerini yaptırmak üzere ettirmek üzere söz konusu istasyona geldi. Daha önce iki defa istasyona geldiği öğrenilen şahıs, emniyet kemeri kontrolüne takılınca öfkelendi. Görevlilerin yanına giden M.F. "Bu istasyonun müdürü kim. Onu görmek istiyorum" dedi. Görevlilerin gösterdiği istasyon sorumlusu Savaş K. (30) ile M.F. arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında M.F., yanında bulunan tabancasını çekerek ateşledi. Kanlar içinde kalan Savaş K., araç muayene çukuruna düştü. Zanlı M.F. ise aracına binerek olay yerinden kaçtı. Panik halinde kaçan M.F., olay yerinden yaklaşık 50 metre ileride 34 EAN 757 plakalı TIR'a çarptı. Otomobilini olay yerinde bırakan M.F., yaya olarak kaçtı.

Olayda yaralanan Savaş K., düştüğü çukurdan çıkartıldı ve ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağ kol dirsek, karın sol bölümü, sırt ve sağ diz kapağına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan şahsın ameliyata alındığı, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay yerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada, 7 adet boş kovan bulundu. Kaçan zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA SİLAHLA YARALAMA
ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA SİLAHLA YARALAMA
ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA SİLAHLA YARALAMA
ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA SİLAHLA YARALAMA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 13:46:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?