3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Arkadaş evinde sır dolu ölüm!

Adapazarı ATSO Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi genç kız, ders çalışmak için gittiği arkadaşının evinde, sabah ölü olarak bulundu. Üniversite sınavlarına hazırlanan, ATSO Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Gökçe Keleş (17), dün akşam ders çalışmak için Pabuççular Mahallesi Sarı Sokak’ta oturan arkadaşı Şule Yazıcı’nın (17) evine gitti.

Gece geç saatlere kadar ders çalıştıktan sonra başının ağrıdığını söyleyen Gökçe Keleş, 2 adet ağrı kesici ile bir adet antibiyotik alarak yattı. Sabah arkadaşını uyandırmaya çalışan Şule Yazıcı, uyanmaması üzerine ailesinden yardım istedi.

Ancak genç kız bir türlü kendine gelmeyince 112 Acil Servis’ten yardım istendi. Eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk kontrolde Gökçe Keleş’in hayatını kaybettiğini belirledi. Savcı ve Adli Tabip genç kızın ölümünü şüpheli bulunca, ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Gökçe Keleş’in yakınları ise haberi alarak olay yerine geldi. Baba Kenan Keleş baygınlık geçirirken, kızının çok önemli bir rahatsızlığının bulunmadığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2005 Pazar 16:39:12
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 17:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?