5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

'Arzuladığımız 3 puana ulaşamadık'

Sakaryaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Giresunspor maçında arzu ettikleri üç puana ulaşamadıklarını söyleyerek, "Futbolda bunlar var. Bizim hedefimiz belli. Şampiyonluk yolunda Sakaryalılar'ın desteğini bekliyoruz" dedi.

TFF 1. Lig'de haftanın kapanış maçında Giresunspor ile golsüz berabere kalan Sakaryaspor'da iki puan kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor. Sakaryaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, kendi saha ve seyircisi önünde oynadıkları 6. maçta berabere kaldıklarını belirterek, arzu ettikleri üç puana kavuşamadıklarını kaydetti.

Maçın zor geçeceğini bildiklerini söyleyen Özkara, "Giresunspor'un iyi bir takım olduğunu, puan cetvelindeki yerinin oyunlarının karşılığı olmadığını biliyorduk. Buna göre hazırlanmıştık, ama maalesef istediğimiz üç puana kavuşamadık. Oyunun belirli bölümlerinde üstünlük kurduk, baskı kurduk, zaman zaman riske girdiğimizde rakibe pozisyon verdik. Özellikle son dakikalarda hücum oyuncularımızı kanatlardan ve ortadan Sedat ile birlikte takviye ettik, ama arzu ettiğimiz golü bulamadık. Pozisyon bulduk, ama bu pozisyonları gole çeviremedik. İyi mücadele ettik. Çok arzu ettiğimiz kadar net gol pozisyonları bulamadık, ama yine de bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilirdik. Özellikle ilk yarı ve maçın son dakikasında pozisyonlarımız vardı. Bunları değerlendirsek sahadan galibiyetle de ayrılabilirdik. Sonuç olarak izleyenlere zevkli, mücadeleci bir futbol seyrettirdik. Oyuncularımı kutluyorum. Futbolda bunlar var. Bizim hedefimiz belli. Biz içerideki maçlarımızın hepsini almak istiyoruz" diye konuştu.

Sakaryalılar'dan takımlarına sahip çıkmalarını isteyen Özkara, "Şu anda iki puan önde hala lideriz. Özellikle Sakaryalılar, bu takıma sahip çıksınlar. İki puan önde lideriz, daha oynayacağımız birçok maç var. Şehirde bir tane bayrak göremedim. Bu şehri bayraklarla donatmamız lazım. Bu takım herkesin, tüm Sakaryalılar'ın. O nedenle şampiyonluk yolunda tüm Sakaryalılar'ın desteği bekliyoruz" dedi.

Giresunspor karşılaşmasının geride kaldığını, artık Altay karşılaşmasını düşünmeye başladıklarını ifade eden Özkara, zorlu İzmir deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 13:38:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?