3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Asfalt çalışması

Adapazarı merkeze bağlı Nehirkent Beldesi'nde asfaltlama çalışması başlatıldı.

Nehirkent Beldesi'nde, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmalarına başlandı. Nehirkent Belediyesi ekiplerinin de katıldığı ilk asfaltlama çalışması beldeye bağlı Kemaliye Mahallesi'nde bulunan Kemaliye İlköğretim Okulu'nun bahçesinden başladı.
Ekiplerin önce Kemaliye İlköğretim Okulu bahçesini asfaltladığını söyleyen Nehirkent Belediye Başkanı Rıdvan Sezer, Aşağıkirazca ve Hacıköy ilköğretim okullarının bahçelerinin de asfaltlanacağını ifade etti.

Bölgede çalışmalar tamamlandığında toplam 20 km'lik bir alanın asfaltlanmış olacağına dikkat çeken Sezer, "Asfaltlama çalışmalarına eğitim yuvalarından başladık. Öğrencilerimizin çamur içinde eğitim yapmalarına son veriyoruz. Daha sonra ise tüm beldenin caddeleri asfaltlanacak. Beldemizde özellikle Mollaköy ve Hacıköy mahalleleri yıllardır asfalt bekliyor" dedi.

Nehirkent Belediye Başkanı Rıdvan Sezer, asfaltlama çalışmalarında kendilerine büyük destek veren Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'a da katkılarından dolayı teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 12:37:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?