5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Aşk engel tanımıyor

Hendek ilçesinde bir fabrikada çalışan özürlü Naci Yağlı telefonla tanıştığı kendisi gibi özürlü olan Kadriye Karaoğlu ile evlenmek için Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'den yardım istedi. 

İkisi de engelli olan 23 yaşındaki Kadriye Karaoğlu ile 37 yaşındaki Naci Yağlı, telefonla tanışarak görüşmeye başladılar. 

Kısa bir süre sonra birbirine aşık olan iki aşık evlenmeye karar verdi. Gebze'de oturan Kadriye Karaoğlu'nun ailesinin karşı çıkması üzerine kaçmaya karar veren çift, kaçarak evlendi. Hendek'te oturan ve Noksel Fabrikası'nda çalışan Naci Yağlı ve eşi Kadriye Karaoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi ziyaret ederek düğün için yardım istediler. Engelli çiftin düğününü yapacağını söyleyen Başkan İnci, ayrıca yatak odasını ve bulaşık makinesini alacağı sözünü verdi. 

Engelli bir çiftin evlenmesine yardımcı olacağı için çok mutlu olduğunu belirten Başkan Ali İnci, "Daha önce de görme engelli ve ortopedik engelli bir çiftimizi evlendirmiştim. Şu anda çok mutlular. Engelli kardeşlerimizin yuva kurmasından büyük sevinç duyuyorum. Elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım" dedi. Engelli çift 7 Ocak'ta dünya evine girecek.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2007 Salı 22:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?