5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Asker uğurlama eğlencesinde silahlı kavga

Sakarya'da bir gencin askere gönderilmesi öncesinde düzenlenen eğlencede iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ensesinden tek kurşunla vurulan Yasin Özalp, öldüYeni

Olay, saat 22.00 sıralarında Geyve Yörükler Mahallesi'nde meydana geldi. Oğlunu askere gönderen Ali Mutluay'ın düzenlediği eğlencede, aşırı alkollü olan gençler arasında oyun olnası sırası yüzünden tartışma çıktı. Alkolün de etkisiyle gençler arasındaki tartışma bir anda silahların çekildiği kavgaya dönüştü. Eğlenceye yeri kargaşa nedeniyle harabeye dönerken, aileler panik içinde kaçıştı.

Kavga edenlerden bir kişinin silahından çıkan kurşun, Bilecik'in Osmaneli İlçesi'nden ailesiyle birlikte asker uğurlamasına gelen Yasin Özalp'in ensesine isabet etti. Eğlenceyi düzenleyen Ali Mutluay'ın akrabalarından olan Yasin Özalp, ağır yaralı olarak ambulansla kaldırıldığı Geyve Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kavga sırasında başından yaralanan İbrahim Kaya ise tedavi altına alındı.

Polis tarafından yapılan araştırmada, üzerinde silah bulunan İsmail Avcı gözaltına alındı. Avcı suçlamaları kabul etmezken, silahın balistik incelemeye götürüleceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



DHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2007 Salı 10:10:28
Güncelleme :21 Ağustos 2007 Salı 10:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?