5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Asker uğurlamasında kan aktı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinden Çanakkale'deki vatani görevini yapmak üzere yola çıkan Hasan A.'nın asker uğurlamasında kan aktı. Çıkan kavgada, askere giden gencin de aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Sapanca'dan askere gitmek üzere yola çıkan Hasan A., ailesi ile birlikte Arifiye'de bulunan şehirlerarası otobüs terminaline geldi. 22.30'da hareket edecek otobüsün yanında bekleyen genç ve ailesi, iddiaya göre bir süre sonra otobüs muavini ile diğer yolcular arasında çıkan kavganın ortasında kaldı. Kısa sürede büyüyen kavgaya 4 otobüsle olay yerine gelen çevik kuvvet polisi müdahale etti.

Kavgada Hasan, Mert ve Aziz A. yaralandı. Hasan A.'nın vücuduna bıçak darbeleri aldığı kaydedilirken, kolu kırılan Mert A. ile darp edilen Aziz A., Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Biber gazından etkilenen Yüksel A. da ayakta tedavi edildi. Mert ve Aziz A. tedavilerinin ardından taburcu edilirken, bacaklarına 4 bıçak darbesi alan Hasan A.'nın hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

Olay sonrası polis ekipleri kavgaya karışan otobüs muavinin de aralarında bulunduğu çok sayıda şahsı Arifiye Emniyet Müdürlüğünde sorguya alırken, bir kişinin gözaltına alındığı kayde
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2012 Perşembe 18:58:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?