3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

ATSO esnafa gitti

Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Erol Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Uzunçarşı, Bakırcılar ve Aynalı Kavak Çarşısı esnafı ile biraraya geldi.

ATSO tarafından düzenlenen toplantıya, çok sayıda esnaf katıldı. Uzunçarşı, Bakırcılar ve Aynalı Kavak Çarşısı esnaflarının büyük ilgi gösterdiği toplantı, Aynalı Kavak Çarşısı’nda gerçekleştirildi. ATSO Başkanı Erol Öztürk, esnafların sıkıntılarını tespit edip, görüş alış verişinde bulunmak amacıyla bu tür toplantılara ağır verdiklerini söyleyerek, "Sorunlarınızı sizin ağzından duymak istedik. Alınacak önlemler ve çözüm önerilerinizi de öğrenmek amacıyla böyle bir toplantı organize edildi" dedi.

Esnafların sıkıntılarını yakından takip ettiklerini kaydeden Öztürk, "Sorunlara bireysel olarak değil kurum olarak birlikte çözüm arayacağız. Bu nedenle sizlerin de desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Esnaflar adına konuşan Dursan İnan ise, özellikle işportacılardan şikayetçi olduklarını dile getirerek, "Ayrıca Uzunçarşı içindeki ayakkabıcıların bir düzene sokulmasını istiyoruz. Uzunçarşı’daki dükkanların gece de açık kalması, esnafın yararına olacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2005 Salı 13:26:02
Güncelleme :7 Haziran 2005 Salı 16:56:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?