3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Aydın'dan Uyanık'a sert yanıt!

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın, Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık tarafından ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Selahattin Aydın, liglerle ilgili olarak ortaya atılan iddialar sonrası bir açıklama yaptı.

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık’ın yaptığı açıklamaların çok çarpıcı olduğunu ifade eden Aydın, "Ligde şaibe olduğu hep söylendi fakat bu iddialar bir türlü ispat edilemedi. Herkes, çıkıp beyanatlar veriyor. Biz, zaten maçların sahada oynanıp sahada bitmediğini biliyoruz. Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, bir açıklama yaptı. Bu tür ilişkiler ve açıklamalar, şampiyon olmak veya ligden düşmemek için mücadele eden takımları farklı şekillerde etkiliyor. Basında çıkan haberler ihbar sayılır. İddialar çok çarpıcı. Kulüp avukatımız ile görüşerek nasıl bir hukuki süreç izleyeceğimizi konuşacağız" dedi.

İstanbulspor ve Sakaryaspor olarak ligin tescil edilmemesi için müracaat ettiklerini belirten Aydın, "Lig oynanırken Merkez Hakem Kurulu iptal edildi. Bu yüzden daha önce alınan karaların geçirsiz sayılması gerekiyor. Sakaryaspor, İstanbulspor ve Akçaabat Sebatspor gibi hakkı yenmiş takımlar olarak zayi olan haklarımızı geri kazanmak için gerekirse tahkime gideceğiz. Bu işin bir an önce bir sonuca varmasını istiyoruz" diye konuştu.

Aydın, gelecek sezon hangi ligde oynayacaklarını bilmediklerini vurgulayarak, transfer sezonunun başladığını ama hangi lige göre hazırlanacaklarını bilmediklerini söyledi.

İstanbulspor mağlubiyeti ile büyük bir avantaj kaybettiklerini söyleyen Aydın, "İstanbulspor maçını kazansaydık bugün bunları konuşma gereği duymazdık. İstanbul maçı sonrası iddiamız azaldı. Bizi uyardılar. Buna rağmen takımı iyi motive edemediğimiz gibi avantajlarımızı da değerlendiremedik. Biz, sahada oyunumuzu oynamak için mücadele ettik. Hiç bir zaman bir mazeretin arkasına sığınmak istemedik" diyerek sözlerine son verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 17:58:55
Güncelleme :7 Haziran 2005 Salı 13:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?