3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Ayrılık intiharı!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, sevgilisinin kendisinden ayrılmasına dayanamayan bir genç, tabancayla kendini vurdu.

Olay, Adapazarı Şeker Mahallesi Melek Sokağında bir evde meydana geldi. İddiaya göre, bir fabrikada çalışan Fırat D. (30), sevgilisi Y.C. ile tartıştı. Tartışma sonrasında sevgilisinin kendisiyle ayrılma ve buluşma tekliflerini kabul etmemesi üzerine bunalıma girdi. Eve gelen genç, evde bulunan tabancasının ucuna susturucu taktıktan sonra tabancayı şakağına dayadıktan sonra ateşledi. Genç kanlar içinde olduğu yere yığılıp kaldı. Kardeşinin telefonlarından cevap alamayan ağabey eve geldiğinde kardeşinin cansız bedeniyle karşılaştı. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine polis ve cumhuriyet savcısı geldi.

Evde yalnız yaşadığı öğrenilen gencin kardeşleri olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Fenalaşan 4 kişi olay yerinde bekleyen ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Savcının ön incelemesinin ardından cenaze otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Gencin sevgilisinin ayrılık kararı vermesi nedeniyle intihar ettiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2010 Pazartesi 10:55:04
Güncelleme :9 Ağustos 2010 Pazartesi 16:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?