5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Aziz Duran, Taraklı ilçesini ziyaret etti

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Taraklı ilçesini ziyaret etti.

Başkan Aziz Duran ilk olarak, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tacettin Özkaraman, "Taraklı'nın kaplıca, gölet, kanyon, tarihi evler ve yayla projeleri tamamlandığında sağlık, doğa ve kültür turizmi açısından ilçemiz bir cennet. Ancak yatırımcı eksikliği nedeniyle ilçemizin adını yeteri kadar duyuramıyoruz" dedi.

Taraklı'nın gelişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanları kullandıklarını ve bundan sonra da katkılarının devam edeceğini söyleyen Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ise, "Taraklı'da ki bu güzelliklere Büyükşehir olarak katkıda bulunmak bizim için çok önemli. Öncelikle yolun en kısa sürede bitirilmesi gerekiyor. Gerisi kendiliğinden gelecektir. Büyük şehir olarak Taraklı'ya elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Belediye ziyaretinin ardından Duran, ilçe esnafını ziyaret ederek, isteklerini dinledi. Başkan Aziz Duran'a, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Canip Kaya da eşlik etti.
iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2007 Çarşamba 16:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?