5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Aziz Duran il ormanı'nda

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, 10 bin kişi ile yüz yüze görüşmek için başlattığı ziyaret turlarının hafta sonu bölümünde, İl Ormanı'ndaki piknikçilerle buluştu. 

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, 1 Mart-1 Ağustos arasında 10 bin kişiyle yüz yüze görüşmek amacıyla başlattığı ziyaret turlarını bugün de sürdürdü. Başkan Duran bu kez, piknikçilerle dolup taşan Arifiye İl Ormanı'ndaydı. Piknik yapmak için gelen ailelerin sofralarına misafir olan Başkan Duran, vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Başkan Duran'ın İl Ormanı'nda yaptığı yüz yüze görüşmeler sırasında, ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Çözüm Masası ekipleri de hazır bulundu. Vatandaşların ikramlarını geri çevirmeyen Başkan Duran, İl Ormanı'nda eğlenen çocuklarla da yakından ilgilendi. Yüz yüze görüşmeler sırasında Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Duran, İl Ormanı'nın Büyükşehir Belediyesi tarafından huzur mekanı haline getirildiğini, mesire alanının 24 saat süreyle güvenlik ekipleri tarafından kontrol edildiğini belirterek, yapılan çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarıyla, İl Ormanı'nın sadece Sakarya'ya değil, çevre illere de hitap eden bir yer konumuna geldiğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 17:04:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?