3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Bakan Yıldırım borç tahsil etti

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Adapazarı’nda PTT Başmüdürlüğü’nün yeni hizmet binasını, düzenlenen törenle açtı. Adapazarı Gar Binası’nda hizmet verecek olan PTT Başmüdürlüğü’nen yeni hizmet binasının açılışına bakan Yıldırım’ın yanısıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Demiryol- İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay, PTT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Sakarya Valisi Nuri Okutan ile çok sayıda davetli katıldı.

Tören alanına, küçük postacıların çiçekli karşılaması ile gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, konuşmasını kürsüye çıkmak yerine, halkın arasından yaptı. Yıldırım, hükümetin başarılı işlere imza attığını söyleyerek, "Daha yolun başındayız ama artık devlet kapılarında horlanma zamanı geride kaldı. Biz göreve gelmeden önce PTT 11 trilyon zarar eden bir kurumdu, şimdi ise 90 trilyon kar ediyor" dedi.

Bakanın konuşmasının ardından PTT’nin yeni hizmet binasının açılışı yaptı. Kurdelayı kesen bakan Yıldırım, protokol ile birlikte binayı gezerek bilgi aldı. Yıldırım, bankonun arkasındaki bir bilgisayarın başına geçerek, Birlik Haber-sen Genel Başkanı Ali Erdoğan’ın ev telefonunun borcunu tahsil etti.

Daha önce Gar binası olarak kullanılan binanın 80 milyar liraya yeniden düzenlenmesi ile PTT binası haline getirilen Başmüdürlük binasının açılış töreni, ünlü türkücü İsmail Türüt’ün verdiği konserle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2005 Cuma 19:23:13
Güncelleme :25 Şubat 2005 Cuma 19:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?