3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Bakandan destek geldi

BAKAN DEMİR'İN SAKARYA ZİYARETİ

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından AK Parti İl Binasında partililerle bir araya geldi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, beraberindekilerle birlikte Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Recep Yıldırım, Ayhan Sefer Üstün, Vali Hüseyin Atak ve AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun makamına geçen Bakan Demir, ilde yapılan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Toçoğlu, verdiği brifingte büyükşehir binasının daha önce bir ortaokul olduğunu, tüm birimlerin dağınık olduğunu, birimleri bir araya toplamak için yeni bir binaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Maltepe Mahallesinde bulunan eski Bayındırlık Müdürlüğü binası ile binanın bulunduğu 27 dönümlük arazinin kendileri için uygun olduğunu, bu konuda yazışmalara başladıklarını anlatan Başkan Toçoğlu, Bakan Demir'den söz konusu alanın kendilerine tahsis edilmesini istedi. Bakan Demir, konu hakkında bilgisi olduğunu, yeri bakanlık olarak verebileceklerini, yeni binanın yapımı için de yardıma hazır olduklarını söyledi.

Bakan Demir, daha sonra beraberindekilerle birlikte AK Parti Sakarya İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile odasında bir süre görüşen Bakan Demir, daha sonra toplantı salonunda partililerle bir araya geldi. Başkan Uncuoğlu, Bakan Demir'e ilde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bakan Demir, daha sonra beraberindekilerle birlikte Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından istenen eski Bayındırlık İl Müdürlüğü binasının bulunduğu araziyi gezdi. Demir, bakanlık olarak 27 dönümlük araziyi büyükşehir belediyesine vermeye hazır olduklarını ve bu konuda gereken yardımı yapacaklarının sözünü yineledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da, Bakan Demir'e teşekkür etti ve yeni binanın projesinin hazır olduğunu, en kısa zamanda binanın yapımına başlamak istediklerini söyledi.

Bakan Demir, temaslarının ardından Sakarya'dan ayrılarak Ankara'ya hareket etti.

BAKAN DEMİR'İN SAKARYA ZİYARETİ
BAKAN DEMİR'İN SAKARYA ZİYARETİ
BAKAN DEMİR'İN SAKARYA ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 19:15:04
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 10:05:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?