3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Balık avı ölümle bitti

SAKARYA'DA BOĞULMA

Geyve ilçesinde, Sakarya nehri göletlerinde ağ ile balık avlayan 4 kişinin içinde bulunduğu kayığın batması sonucu bir kişi boğuldu.

Olay, Geyve ilçesine bağlı Kışlaçay köyü yakınlarında bulunan gölette meydana geldi. Ünal Serdoğlu (25), arkadaşları Müfit Berber, Şenol Köş ve Hakan Köş ile birlikte daha önce attıkları ağı toplamak için ufak kayıkla gölete açıldı. Bir süre sonra kayığın su almaya başlaması üzerine 4 kişi kayıktan atladı. Ünal Serdoğlu ayakları ağa takılması sonucu suda batmaya başladı. Arkadaşları Ünal Serdoğlu'nu kurtarmak istediler ancak başaramadılar. Üç kişi yüzerek kurtulurken ağa katılan Ünal Serdoğlu bir süre sonra suda kayboldu.

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen Sakarya Valiliği Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği ekibi gölete girerek ağı çekti. Ağın çekilmesiyle birlikte Serdoğlu'nun cesedi kıyıya geldi. Cesedin sudan çıkarılması sırasında arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Serdoğlu'nun cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2010 Pazar 14:37:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?