5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Başkan Duran Akyazı'da

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Topağaç Köyü İlköğretim Okulu'nun mezuniyet ve birinci pilav günü, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ın da katılımıyla yapıldı. Duran, “Mezuniyet töreninde aranızda bulunmaktan onur duyuyorum. Karnelerini alan tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi. Başkan Duran, okul çevresinin asfaltlanacağı müjdesini verdi.

Akyazı Topağaç İlköğretim Okulu'nun mezuniyet ve birinci pilav günü törenle kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen törene, Akyazı Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mesut Papatya, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Duran, Topağaç İlköğretim Okulu'nun başarılarıyla örnek bir okul olduğunu ifade ederek, “Sınıflarını geçen tüm öğrencileri kutluyorum. Burası çok güzel bir okul. Asfalt ve çevre düzenlemesi ile daha da güzel bir okul olacak. Asfalt çalışmasını kısa sürede başlatacağız. Asfaltla birlikte yavrularımızı tozdan kurtaracağız” diye konuştu
iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2007 Cuma 17:10:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?