6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Başkan 'halk gününe' katıldı

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, merkeze bağlı Nehirkent Beldesi'ni ziyaret ederek, düzenlenen halk gününe katıldı.
 
Nehirkent Beldesi'nde Nehirland Sosyal Tesisleri'nde yapılan halk gününe Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ın yanı sıra, AKP Sakarya İl Başkanı Yusuf Alemdar, Nehirkent Belediye Başkanı Rıdvan Sezer, AKP il yönetimi ve vatandaşlar katıldı. 

Halk gününde vatandaşlara hitap eden Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "Deprem sonrasında hasar gören Adapazarı'nı yeniden inşa ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehir merkezindeki çalışmaları bitirdikten sonra beldelerimize hizmet getirmeye başladık. Bu beldelerimizden biri de Nehirkent. 

Beldenin içinde bulunan yollar ve beldeye yeni katılan mahallelerin tümü ekiplerimiz tarafından asfaltlandı. Nehirkent'te asfaltlanan 13 kilometrelik yola 14 bin 325 ton asfalt döktük ve 951 bin 56 YTL harcadık. Asfalt şampiyonu bir belediye olarak, Adapazarı'nda asfaltsız köy ve cadde kalmayıncaya kadar çalışacağız" dedi. 

Nehirkent Belediye Başkanı Rıdvan Sezer de konuşmasında, 80 yıldan beri asfalt yüzü görmeyen belde halkının yeni yolların yapılmasıyla yüzlerinin güldüğünü söyledi. Yolların asfaltlanmasını sağlayan Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'a teşekkür eden Sezer, Duran'a bir de teşekkür plaketi verdi.
.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2006 Cuma 17:57:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?