7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Başkanlar esnafla buluştu

BAŞKANLAR ESNAFLA BULUŞTU

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve belediye bürokratları ile birlikte Çark Caddesi'nde inceleme yaptı.

Caddenin bağlı sokaklarında da inceler yapan Başkan Toçoğlu ve Süleyman Dişli, cadde esnafıyla da görüş alışverişinde bulundu. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Toçoğlu, “Çark Caddesi yapacağımız çalışma sonrasında çok daha güzel olacak” dedi. Şuada projenin hazır olduğunu ve yakında ihaleye çıkacaklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Çark Caddemiz şehrimizin en önemli yerlerinden. Burasını daha da güzelleştirmemiz lazım. O yüzden burada Adapazarı Belediyemizle birlikte bir çalışma yapacağız. Çark Caddesi aydınlatmalarıyla, çevre düzenlemeleriyle, zemine döşenen taşlarıyla özellikli bir cadde olacak” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu çalışmanın içerisinde olduklarını belirten Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise, Çark Caddesi'nin Sakarya'nın göz bebeği olduğunu söyledi. Başkan Dişli, “Büyükşehir Belediyemizle birlikte inşallah Çark Caddesi'nde çok güzel bir çalışma yapacağız. Çark Caddesi'nin önemini herkes biliyor. O yüzden bu caddemiz çok daha güzel olmalı. Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa yapacağımız çalışma ile caddemizi daha güzel hale getireceğiz” dedi.

BAŞKANLAR ESNAFLA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 15:24:04
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 16:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?