3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Bataklıkta basın toplantısı

BATAKLIKTA BASIN TOPLANTISI

Türkiye Partisi Sakarya İl Başkanı Aydın Zengin, Gökçeören bataklığında suyun içinde basın toplantısı düzenledi.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan Gökçeören bataklığının sular altında kalan haline dikkat çekmek isteyen TP Sakarya İl Başkanı Aydın Zengin, yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte suyun içinde basın toplantısı düzenledi. Pantolonunun paçalarını sıvayarak girdiği suyun içinde basın açıklaması yapan Zengin, hükümeti eleştirdi.

Gökçeören'de 40 bin dönüm arazinin sular altında olduğunu ifade eden Zengin, "Türkiye'de her kesimi mutlu edecek işler yaptık diye bağıran hükümet, bugün Sakarya ilinin göbeğinde bulunan vilayet ve hükümet binalarına yürüyüş mesafesinde olan bu yerleri ıslah edememiş, köylü perişan edilmiştir. Yıllardan beri arazileri her ilkbaharda sular altında kalan Yazlık, Evrenköy, Selahiye, Alandüzü, Aralık, Kazımpaşa, Mahmudiye köyleri gerçekten mağdur edilmektedir. Ama ne yazık ki 40 bin dönüm arazi sürülmemekte, göl halini almış arazilerin sularının kendi kendine çekilmesi en azından haziran ayına kadar sürmektedir. Bu sebeple tarlasını süremeyen çiftçimiz perişan olmuştur" dedi.

Zengin, suların içinde yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Ey iktidar! Bu sizin için zor bir şey değil. Bu soruna bir çözüm bulun. Bu atla deve değil. Köylüğe yaptığınız bu zulüm yeter. Millet canıyla uğraşıyor, akşam eve nasıl ekmek götüreceği derdinde. Siz insanları ayrıştırmaya, bölmeye, açılımlarla insanların kafalarını karıştırarak, gündem değiştirerek, ekonomiden bahsetmeyerek insanları idare ettiğinizi mi zannediyorsunuz?"

BATAKLIKTA BASIN TOPLANTISI
BATAKLIKTA BASIN TOPLANTISI
BATAKLIKTA BASIN TOPLANTISI
BATAKLIKTA BASIN TOPLANTISI
BATAKLIKTA BASIN TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 15:29:03
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 15:59:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?