3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

BBP'den güvenlik eleştirisi

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) İL BAŞKANI REŞAT USTURBELLİ: “ÜLKENİN HER YERİNDE MORALİMİZİ BOZAN OLAYLAR YAŞANIYOR”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Başkanı Reşat Usturbelli, “Oguzhan Kuzu, İstanbul da evinin önünde madde bağımlısı genç insanlar tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Gün geçmiyor ki ülkenin çeşitli yerlerinde bu tür olayların haberleri moralimizi ve huzurumuzu bozmasın. Analar ağlamasın, yürekler yanmasın. Okuluna giden çocuğumuzun, işine giden yavrumuzun, insanımızın eve nasıl döneceğinin endişesiyle yolunu bekler duruma düştük. Vatani görevi için kınalayıp askere gönderdiğimiz yavrumuz hain terör saldırısıyla bayrağa sarılı tabutlarıyla karşılaşmayalım.”

İl Başkanı Usturbelli yaptığı açıklamada, “Güvenliğin olmadığı bir ortamda ne özgürlük ne de refah olur. Büyük Birlik Partisi olarak; diyoruz ki ülkede güvenlik sağlanmalıdır. Ülkeyi yönetenler, sizin evinizin ziline basılsa gözbebeğiniz, biricik varlığınız, çocuğunuz dışarıya çağrılsa, hiç günahı, suçu yokken kalbinden vurulsa, buna razı olur musunuz? Buna ne kadar dayanırsınız? O zaman İstanbul’un sayın emniyet müdürü, İstanbul’un sayın valisi, sayın İçişleri Bakanı neden hala istifa etmediler? Etmezlerde. Çünkü onlar için makam, koltuk insan hayatından daha önemlidir de onun için. Hala sokaklarımızda güvenli değiliz, kapkaççı mı çarpacak?, organ mafyası çocuğumuzu kaçıracak mı?, Kayseri de beş ay önce Ramazan Bayramı günü kaçırılan yavrular nerede? Hala bulunamadı. Okuldan çocuklarımız eve dönecek mi bilmiyoruz? Bu bir anlayış ve sistem işidir. Kişilerin becerisiyle çözülecek işlerden değildir.” dedi.

“Büyük Birlik Partisi GÖR projesini hayata geçirdiği ve Güvenlik anlayışını uyguladı zaman, bunlar olmayacak.” Diyen Usturbelli, “İç güvenlik ve huzur sağlanacak, terörün her türlüsünün kökü kazınacak, dış güvenlik sağlanacak ve sınırlarımız çelikten kale gibi olacak, ticarette güvenlik sağlanacak, her türlü kaçakçılık önlenecek, tarımda biyo - güvenlik sağlanacak, Eğitimde güvenlik sağlanacaktır. Soğuk savaş sonrası küresel güçlerin oluşturduğu, asimetrik tehlikeleri önlenecek, milletimizin insan olma hakları kullandırılarak güvenli bir ortamda ve ülkede yaşama gerçekleşecektir.”

Usturbelli son olarak, “Büyük Birlik Partisi olarak, İnsanımızı hür ve Özgür yaparız. Ülke kaynaklarını koruyarak soydurmadan, küresel eşkıyanın önünü keserek, kendi milli projelerimizle dünyaya entegre olarak, halkımıza hak ettiği Refahı yaşatırız. Yaptıklarıyla acze düşmüş, söz kalabalığıyla “Fırat Kenarındaki Kurdun Kaptığı Kuzunun Sorumluluğundan” Dem Vuranlar, İstanbul’un göbeğinde ki Oguzhan Kuzuların sorumluluğunu taşımıyorlar mı?Büyük Birlik İktidarında büyük milletimiz ve Sakaya halkı olarak, canlı projemiz Gör’ü, ( Güvenlik Özgürlük Refah) uygulayarak, güven içinde olan bir ülkede yaşamanın mutluluğunu yaşayacağız ”diyerek sözlerini tamamladı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 14:33:03
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 18:47:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?