3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Bebeğin babası enişte çıktı

Baldızının doğurduğu bebeği “sokakta bulduk” diye polise getiren marangoz, DNA testiyle baba olduğu kanıtlanınca suçu itiraf etmek zorunda kaldı. Baldızın “Bana tecavüz etti” dediği enişte 11 yıl hapse çarptırıldı.

Sakarya’nın Pamukova İlçesi’nde evlerinde kalan 18 yaşındaki baldızı S.Ç.’yi hamile bırakan, baldızının dünyaya getirdiği bebeği ‘bulduk’ diye de polis merkezine götüren marangoz Ferdi Demirci hâkim önüne çıktı. 3 çocuk babası Demirci suçlamaları kabul etmedi. Baldızının tanımadığı bir kişi tarafından hamile bırakıldığını öne süren enişte, bebeğin kendisinden olduğu belirtilen DNA raporu okununca gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı.

Baldız ise eniştesinin kendisine tecavüz ettiğini söyleyerek, “Bir yıl kadar önce tecavüz ettikten sonra tehdit edince kimseye söyleyemedim. Ablamın yuvasının yıkılmaması için sustum. Hamile kalınca ilaçla 3 kez düşürmek istedik” dedi.

Ferdi Demirci, ‘küçük yaşta kıza birden fazla tecavüz’ suçundan 10 yıl, ‘çocuğu bulduğunu söyleyerek mahkemeyi yanıltmaya çalıştığı için’ 1 yıl ve ‘çocuk düşürmeye yönelik eylemden’ de 3 ay olmak üzere toplam 11 yıl 3 ay hapse çarptırıldı. S.Ç.’ye de bebeğini ilaç içerek düşürmek istediği gerekçesiyle 10 gün hapis cezası verildi. Bu ceza daha sonra 200 TL para cezasına çevrildi
 

...
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 09:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?