3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Belediye başkanının acı günü

BELEDİYE BAŞKANININ ACI GÜNÜ

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ün babası Hacı Hafız İzzet Öztürk düzenlenen törenle toprağa verildi.

Önceki gün vefat eden 77 yaşındaki Hacı Hafız İzzet Öztürk için Erenler ilçesi Büyük Esence Köyünde cenaze töreni düzenlendi. Tören öncesinde bir hayli üzgün olduğu gözlenen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine Sakarya Valisi Hüseyin Atak., Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Erenler Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Oda başkanları, protokol ve vatandaşlar katıldı.

Büyük Esence Köyünde kılınan öğlen namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cami avlusu cenazeye gelenleri almayınca cemaatin bir kısmı cami içinde bir kısmı ise cami avlusunda cenaze namazını kıldı. Sakarya Müftüsü Sinan Cihan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından cenaze bir süre omuzlarda cenaze aracına kadar taşındı. Büyük Esence Köyü aile Kabristanlığına götürülen cenaze burada dualarla toprağa verildi.

BELEDİYE BAŞKANININ ACI GÜNÜ
BELEDİYE BAŞKANININ ACI GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 14:35:01
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 21:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
reşat alar IP: 88.242.136.xxx Tarih : 9.02.2010 00:30:53

hacı hafız izzet hocama allahtan gani gani rahmet  sayın erenler belediye başkanım  cavit öztürke  necmi öztürke necmettin öztürke tacettin öztürke  allahtan sabır ve başsağlığı diliyorum.  ağalar ailesi