3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Berberler odasına şok baskın

ADAPAZARI BERBERLER ODASINA MALİ POLİS BASKIN YAPTI

Adapazarı Berberler Odası'nda polisler arama yaptı.

Adapazarı Berberler Odası'na gelen Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dört saatlik araştırmadan sonra oda kayıtlarına, faturalara, evraklara el koyarak ayrıldı. Sakarya Cumhuriyet Savcılığı'na gelen bir mail üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri inceleme yaptı.

Berberler Odası'nın genel kurulu geçen hafta yapılmış oda başkanlığına kongresinde bir yıldan bu yana başkan vekilliği görevini yürüten Veysel Yıldız 216 delegenin oyunu alarak başkanlığa seçilmişti. Diğer aday Bünyamin Erdoğan ise 188 oy almıştı. Seçimi kaybeden grubun Cumhuriyet Savcılığına mail attığı iddia edildi.

Adapazarı Berberler Odası Avukatı Ercan Kaçmaz, yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Savcılığı'na mail yoluyla ihbarda bulunulmuş. Savcılığın emri ile Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri odada incelemelerde bulundu ve bazı evraklara el koydu. Hukuki süreç başlamıştır. Biz de bu meyanda çalışmaları sürdüreceğiz ve gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Adapazarı Berberler Odası Başkanı Veysel Yıldız ise, "Bizim alnımız ak. Berber esnafımızın gönlü rahat olsun. Biz çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz" diye konuştu.

ADAPAZARI BERBERLER ODASINA MALİ POLİS BASKIN YAPTI
ADAPAZARI BERBERLER ODASINA MALİ POLİS BASKIN YAPTI
ADAPAZARI BERBERLER ODASINA MALİ POLİS BASKIN YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 23:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?