5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Beyaz yılın şovmeni seçildi

Ünlü şovmen Beyaz (Beyazıt Öztürk), Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Koleji tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı. SAÜ Vakfı Koleji tarafından yılın en iyi şovmeni seçilen Beyaz, ödülünü bugün okulda düzenlenen törenle aldı.

SAÜ Vakfı Koleji’nde öğrencilerle söyleşiye katılan Beyaz, öğrencilere nasihatlerde bulundu. Türkiye’de ünlü olmanın göründüğü gibi iyi olmadığını söyleyen Beyaz, "Ünlü olunca insan yalnız kalıyor. Alkışlayanımız çok; ama yalnızız. Eğitiminize büyük önem verin. Okullarınızı iyi derece ile bitirmeye çalışın. Okul dışında hayatınıza dikkat edin. Ailenizi dışlamayın. İnsan hayatında aile ve okul çok önemli. Ben başım sıkıştığı zaman evimde kalmam, annemin yanında kalırım" dedi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Beyaz, ünlü arkadaşının olmadığını ifade ederek, "Türkücü Kubat benim en iyi arkadaşım. Onun dışında çok samimi bir şekilde görüştüğüm ünlü yok" diye konuştu.

Söyleşinin sonunda SAÜ Vakfı Koleji Müdürü Ali Uzun, Beyaz’a yılın ünlü şovmeni ödülünü takdim etti. Beyaz daha sonra öğrencilerin yoğun ilgisi arasında Adapazarı’ndan ayrıldı.

sakarya
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2004 Pazartesi 15:29:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?