7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Bilkay'dan duygusal veda

Sakarya Emniyet Müdürlüğünden İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Bilkay, törenle uğurlandı.

2 yıldır Sakarya Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ali Bilkay, son kararname ile İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne atanmıştı. Bilkay bugün Sakarya Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen tören ile uğurlandı. Törende konuşan Emniyet Müdürü Ali Bilkay, duygu dolu anlar yaşadı. Sakarya’dan başarılı bir şekilde ayrılmaktan dolayı büyük sevinç duyduğunu kaydetti.

Gözyaşlarına zor hakim olan Bilkay, “Buradan ayrılırken son derece üzüntülüyüm. Çünkü ailemden ayrılıyorum. Burada kazandığımız bir başarı varsa bu sizlerindir. Kimseden başarılarımızın karşılığında bir teşekkür beklemiyoruz ama kalplerini kırdıklarımızdan ve hatalı davrandıklarımızdan af bekliyoruz. Ben burada görev yaptığım süre içerisinde hakkımın geçti herkese hakkımı helal ediyorum. Sizde edin” dedi.

Konuşmasının ardından kendisine bir plaket takdim edilen Ali Bilkay, törene katılan protokol üyeleri, vatandaşlar, polisler ve basın mensupları ile vedalaştı. Tören kıtasını selamladıktan sonra Sakarya Emniyet Müdürlüğünde ki görevi resmen sona eren Bilkay’ın yerine Tokat Emniyet Müdürlüğünden atanan Mustafa Aktaş Sakarya Emniyet Müdürü olarak görev yapacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2011 Cuma 18:38:05
Güncelleme :18 Kasım 2011 Cuma 18:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?