3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Bostancı ailesini yıkan kaza

GENÇ DİŞ HEKİMİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Tabipler Odası eski Başkanlarından ve Özel Vatan Hastanesi Başhekimi Dursun Bostancı'nın diş hekimi kızı Nursena Bostancı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 12.30 sıralarında D-650 karayolu Dörtyol Shell benzin istasyonu yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Toyota Diş Hastanesi hekimlerinden Nursena Bostancı kendi idaresindeki 54 DZ 368 plakalı otomobil ile hastaneden çıktıktan sonra Adapazarı'na doğru yola çıktı.

Bostancı, Shell benzin istasyonu yakınlarına geldiği sırada plakası tespit edilemeyen bir aracın önüne çıkması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybederek ilk önce bariyerlere daha sonra Hüseyin Bolazar idaresindeki 41 R 2719 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kaza sonucu ağır yaralanan Bostancı, ambulansla kaldırıldığı Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Genç diş hekimi Nursena Bostancı'nın Tabipler Odası eski Başkanı ve Özel Vatan Hastanesi Başhekimi Dursun Bostancı'nın kızı olduğu öğrenildi. Bostancı'nın ani ölümü sağlık camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Üzücü haberi alır almaz hastaneye koşan ailesi ise gözyaşlarına boğuldu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 
GENÇ DİŞ HEKİMİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
GENÇ DİŞ HEKİMİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
GENÇ DİŞ HEKİMİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
 
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 16:28:02
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 01:10:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?