1
Mayıs
2024
Çarşamba
SAKARYA

Botunun ipiyle kendini astı

Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu son sınıf ögrencisi 24 yaşındaki Sultan Demirbaş, bir arkadaşıyla birlikte kaldığı evdeki odasında kalorifer borusuna bağladığı botlarının ipleriyle kendini astı. Genç kızın cesedi, intiharından 9 gün sonra eve gelen arkadaşı tarafından bulundu.

Adapazarı merkezdeki Kemalpaşa Mahallesi Manolya Blokları’nda bir ev arkadaşıyla birlikte kalan Demirbaş, ev arkadaşını 9 gün önce Alanya’ya uğurladı ve kendisini eve kapattı. Ailesi ve ev arkadaşı tüm aramalarına rağmen Sultan’a telefonla bir türlü ulaşamadı. 9 gün sonra Adapazarı’na dönen ve eve giden ev arkadaşı Sultan’ın odasının kapısının kilitli olduğunu fark etti. Endişelenen genç kız çağırdığı çilingir yardımıyla odaya girdiğinde Sultan’ın kalorifer peteğine asılı cesedini görüp sinir krizi geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, yaptıkları incelemede Sultan Demirbaş’ın botlarının bağlarını kalorifer peteğine bağlayıp kendini asarak yaşamına son verdiğini belirledi. Sultan Demirbaş’ın cesedi, Cumhuriyet Savcısının ön otopsisinden sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sultan Demirbaş’ın daha önce de tarım ilacı içerek intihara kalkıştığı öğrenildi.

DHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2013 Cuma 13:20:33
Güncelleme :20 Haziran 2013 Perşembe 12:27:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?