3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Böyle mi olacaktı ?

Malatyaspor, ligin son haftasında kendi sahasında Sakaryaspor’u 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla küme düşen Sakaryaspor’da maç sonrası büyük üzüntü yaşandı. Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, bütün sorumluluğun kendisinde olduğunu belirterek, bedel ödemeye hazır olduğunu söyledi.

Sakaryaspor’un küme düştüğünü, lig sonundaki bu sonuç için mazeret üretmeyeceklerini belirten Yıldırım, "Hiç kimseyi suçlamayacağız. Ne oyuncularımı, ne yönetimi, ne taraftarımızı. Bu takımın başındaki teknik adam olarak bütün sorumluluğu ben alıyorum. Demek ki daha iyi şeyler yapmamız gerekiyordu. Ama onları yapamadık. Bu yüzden de söyleyeceğim şudur ki, taraftarlarımızdan ve basın mensuplarımızdan ricam kimseyi suçlamasınlar. Bütün sorumluluk bana aittir ve bunun da bedeli varsa veya herhangi bir bedel ödeniyorsa, ne ise o, ödemeye de hazırım. Bu sonucun bir mazereti yok’’ dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise, iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Forvet oyuncularımın gününde olması nedeniyle 4 gol bulduk, ancak kendi kalemizde de 2 gol gördük. Maçın genelinde iyi bir oyun ortaya koyduk. Artık önümüzdeki sezon için bunların çözümüne de bakacağız. Bu maç sevindiğimiz bir maç değildi. Rakip takım küme düştü. Zaman zaman talihsizlik yaptılar. Belki de işi son maça bırakmalarından kaynaklanıyordu’’ diye konuştu.
Malatyasporlu futbolcular Bülent Akın ve Mehmet Budak da, ligi galibiyetle kapatmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Hakettiğimiz 3 puanı iyi futbolla alıp şaibeye imkan vermedik" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile anlaşan Murat Erdoğan, maç sonrasında taraftarları selamlayarak veda etti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2005 Cumartesi 20:50:28
Güncelleme :7 Haziran 2005 Salı 16:58:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?