3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Bu iktidarın niyeti farklı!

MHP HAYIR GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Prof.Dr. Münir Kutluata " Bu iktidarın Milletle işi yok. Başka bir hesap yapıyorlar. Seçim sandığı değil, neyin nesi. Anayasa değişikliğini oylayacağız. 12 Eylül tasdik Mekanizmasını mı" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata, GİK Üyesi Enver Toçoğlu, Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Adapazarı ilçe Başkanı Ömür Çakar ve partililer hayır gezilerini sürdürüyorlar. Adapazarı Budaklar Mahallesini beraberinde partililerle birlikte ziyaret eden Kutluata, sistemli fakirleşme, demokratik açılım, Anayasa değişikliği konularında köylülere açıklamalarda bulundu.

Kutluata konuşmasının başında iktidara yüklenerek " Bu iktidarın milletle işi yok başka bir hesap yapıyorlar. Seçim sandığı değil, neyin nesi Anayasa değişikliğini oylayacağız. 12 eylül yönetimini tasdik mekanizmasını mı. Ürünlerin bedeli, yetiştirdiklerimizin para etmeyişi kimsenin aklına gelmiyor" dedi.

Kutluata sert ifadelerle devam ettiği konuşmasında AK Parti ile PKK Terör Örgütünün ortak hareket ettiğini iddia etti. Kutluata konuşmasında " İki madde yolsuzluktan ve ülkeyi bölmekten yargılanmamak için anayasa ve YSK'yı değiştirip yargılanmamayı hesap ediyorlar. Esas değişiklik 2011 seçimlerinden sonra olacak diyorlar. Madem hepsini yasaydınız. Ayrıştırma bölme projesi midir. İşsizliğe, yolsuzluğa ve yoksulluğa çözüm yok. Yaptığınız anayasa değişikliğini izah etmiyorsunuz. O ilden bahsedemiyorsanız. Televizyonlar ve gazeteler elinizde olduğu halde tehditle oy istiyorsunuz. Anayasa değişikliği açılım sürecini hızlandırmak için yapılıyor. Yıkıcı bölücü mihraklarla birlikte yapıyorlar. PKK boykot edecekti, şimdi evet diyor. Hazmettire hazmettire yapacağız diyorlar. Bu proje AKP ile PKK ortak projesidir. 8 yıldır niye yapamadılar. 26. maddenin içine zehirli maddeler koyup değişiklik yapmak istiyorlar. Yaptıklarını kimseye anlatmıyorlar, çünkü ipliklerini pazara çıkardık. Telaşla MHP'ye saldırıyorlar. Türkiye fakirleştiriliyor. Vatandaş toprağından koparılıyor. Hayvancılık yok ediliyor. Yandan iş adamına et ithali yaptırıyorlar. Türkiye çökertiliyor. Fisko çökertildi. Toprakları bankalar hipotek etti" diyerek konuşmasını tamamladı.

Köylü vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyaretin sonunda Kutluata köylülerle tek tek görüşüp hatır sorduktan sonra köyden ayrıldı.

MHP HAYIR GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
MHP HAYIR GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
MHP HAYIR GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 17:30:00
Güncelleme :22 Ağustos 2010 Pazar 18:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?