3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Bulvar'da Karaoğlu rüzgarı esti

BULVAR'DA ÖMER KARAOĞLU RÜZGARI ESTİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Bulvarı'nda düzenlediği etkinlikler ramazan akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. Her akşam birbirinden değişik programların yer aldığı etkinliklere Sakaryalılar büyük ilgi gösteriyorlar.

Etkinliklerin dün akşamki bölümünde ise Ömer Karaoğlu konseri vardı. Ünlü sanatçı birbirinden güzel ezgiler seslendirdi. Gerçekleştirilen konsere ilgi bir hayli yoğun oldu. Atatürk Bulvarı'nı hınca hınç dolduran Sakaryalılar, Ömer Karaoğlu ile birlikte ezgilere eşlik ettiler. Kendisine gösterilen ilgiden memnuniyetini ifade eden Ömer Karaoğlu, “Sakaryalılar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar, yalnız bırakmazlar da. Bugün burada çok güzel bir kalabalık var. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile temizlenme ayı olan Ramazanınızı kutluyorum” dedi.

Konseri Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ve AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu'da izledi. Konserin sonunda Ömer Karaoğlu'na çiçek takim eden Başkan Zeki Toçoğlu, gösterdiği performanstan dolayı Karaoğlu'nu kutladı.

BULVAR'DA ÖMER KARAOĞLU RÜZGARI ESTİ
BULVAR'DA ÖMER KARAOĞLU RÜZGARI ESTİ
BULVAR'DA ÖMER KARAOĞLU RÜZGARI ESTİ
BULVAR'DA ÖMER KARAOĞLU RÜZGARI ESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 15:25:03
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 23:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?